ALVÁZAS KISTEHERAUTÓK

Rugalmas választék és maximális felszereltségi lehetőség: egy Porter NP6 kisteherautó minden igényhez 

 

Az alvázas kisteherautók 100 százalékban testre szabhatóak 

A Porter NP6 alváz olyan átalakításokra ad lehetőséget, amelyek révén a kisteherautó kompakt mérete mellett teljesítménye mégis hasonló a nagyobb, versenytársak által kínált járművekéhez. A Piaggio négy különböző felszereltségi szintet kínál, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. 

Rugalmas felépítményezhetőség: a rövid és hosszú tengelytávú változatok kombinálhatóak a szimpla- vagy duplakerekű hátsó tengellyel. 

A rövid és hosszú tengelytávú, szimpla- vagy duplakerekű hátsó tengellyel rendelkező változatok többféle felépítmény-variációval elérhetőek, így képesek számos különböző szakma és professzionális tevékenység igényeinek is megfelelni.  

A nagy teljesítmény, a műszaki jellemzők, a váz szilárdsága garantálja az alvázas kisteherautó kiemelkedő sokoldalúságát. A Piaggio Porter NP6 alvázát úgy tervezték, hogy bármilyen felépítmény könnyedén ráépíthető legyen és ezáltal megfeleljen a specifikus elvárásoknak, beleértve a városi logisztikát, élelmiszer-szállítást, tereprendezést, karbantartást, mobil műhelyeket, építkezést, mobil hirdetőtáblákat és közmunkákat. 

 

ERŐS – Megerősített, nagy hajlítószilárdságú alvázgerenda/fülke válaszfal kapcsolódási csomópont, 237 x 65 mm-es, nagy szilárdságú, négyzetprofil acéllemezből készült létrás vázszerkezet. 

STABIL & RUGALMAS – Dupla parabola rugós hátsó felfüggesztés. A 4 alvázverzióból álló választék kielégít minden igényt. 

 NAGY TELJESÍTMÉNY – Mind a motorhoz, mind a sebességváltóhoz rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások. Az erőátvitel kihajtása kiegészítőként is elérhető. 

 

SZÉLES VÁLASZTÉK ÉS TESTRESZABÁSI LEHETŐSÉGEK 

A négyféle alváznak (rövid vagy hosszú tengelytáv, szimpla vagy dupla kerék) és a különféle motoroknak, a felszereltségi szinteknek, a platótípusoknak és az ötféle színnek köszönhetően a Piaggio Porter NP6 kisteherautó termékválasztéka a legkülönlegesebb igényeket is képes kielégíteni: akár 1400-féle változatban is kapható. Ezek közül 1000 változat már „használatra kész” konfiguráció, azaz fel van szerelve a megfelelő karosszériával és szerelvényekkel, így leszállítás után azonnal használható. Aki viszont a saját igényeihez szeretné igazítani a járművét, kihasználhatja a több mint 400-féle alvázváltozatot, amelyekre nagy teljesítményű szerelvények szerelhetők fel. 

Megerősített, nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda/fülke válaszfal kapcsolódási csomópont​

Maximum 237 x 65 mm-es, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet

Dupla parabolarugós hátsó felfüggesztés

Mind a motorhoz, mind a sebességváltóhoz rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások. Az erőátvitel kihajtása kiegészítőként is elérhető

Négy járműépítmény, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

 

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek, a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. ​

TUDJON MEG TÖBBET!

 

Az Euro 6 Multitech benzinmotor technológiai alapjain kifejlesztett két kombinált üzemanyag-változat (benzin/LPG és benzin/metán) egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor teljesítményére támaszkodik, és rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.​

TUDJON MEG TÖBBET!

 

VÁLASSZA KI AZ ALVÁZAS KISTEHERAUTÓ VÁLTOZATÁT

(Hasznos teherbírás 1055 kg-tól 1610 kg-ig)