BILLENŐ PLATÓS KISTEHERAUTÓK

A BILLENŐPLATÓS KISTEHERAUTÓ EGYSZERŰSÍTI A RAKODÁSI MŰVELETEKET

Rugalmas választék és maximális felszereltségi lehetőség: egy Piaggio Porter NP6 kisteherautó minden igényhez.

A billenőplatós kisteherautók a fix platós szerkezet erősségeit ötvözik a billenőplatós rendszer praktikusságával, amelynek maximális billenési szöge 45°. A billenőplatós változatokat minden olyan szakembernek ajánljuk, aki gyakran szállít ömlesztett anyagokat vagy nehéz tárgyakat. A billenőplatós rendszerrel rendelkező járművek különösen hasznosak lehetnek az építőipari kis- és középvállalkozások számára, hiszen munkájuk során gyakran van szükség nagy mennyiségű anyag gyors és hatékony szállítására és kirakodására.

A Piaggio Porter NP6 billenőplatós változatok kompakt méretükkel és nagy teljesítményükkel ideálisak a városi környezetben, ahol a forgalom egyre zsúfoltabb, és a kibocsátási szabályozások egyre szigorúbbak. A járművet úgy tervezték, hogy maximalizálja a rakománykapacitást a kompakt méret és agilitás mellőzése nélkül. A billenőplatós változatok rekorder rakodókapacitás/felület arányt kínálnak.

 

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

A masszív, nagy teherbírású acél hossztartós alváz kiváló kompromisszumot kínál a súly és a szilárdság között. A teherhordó szerkezet garantálja a csúcskategóriás teljesítményt, az alváz hasznos teherbírása eléri az 1,6 t értéket. Ezenkívül a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok kombinálhatóak szimpla- vagy duplakerekű hátsó tengellyel. Ez a Porter NP6 esetében kiváló szerelvényezési lehetőségeket biztosít, így többféleképpen is használható, olyan teljesítmény mellett, amely a legigényesebb szakmai követelményeknek is megfelel.

 

SZÉLES VÁLASZTÉK ÉS TESTRESZABÁSI LEHETŐSÉGEK

A négyféle alváznak (rövid vagy hosszú tengelytáv, szimpla vagy dupla kerék) és a különféle motoroknak, a felszereltségi szinteknek, a platótípusoknak és az ötféle színnek köszönhetően a Piaggio Porter NP6 termékválasztéka a legkülönlegesebb igényeket is képes kielégíteni: akár 1400-féle változatban is kapható. Ezek közül 1000 változat már „használatra kész” konfiguráció, azaz fel van szerelve a megfelelő karosszériával és szerelvényekkel, így leszállítás után azonnal használható. Aki viszont a saját igényeihez szeretné igazítani a járművét, kihasználhatja a több mint 400-féle alvázváltozatot, amelyekre nagy teljesítményű szerelvények szerelhetők fel.

A billenőplatós változat alapfelszereltségéhez tartozó fülkevédő elengedhetetlen a vezetőfülke védelmének növeléséhez, valamint a rakományok és a szerszámok rögzítéséhez.​

A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméret.

A plató sík és szabályos felülete, amely mindössze 79 cm-re található a talajtól, akár 4 Euro raklap elhelyezésére is alkalmas.

A praktikus elektrohidraulikus billentőrendszer maximális billenőszöge 45°, amelyet a vezetőfülkében található vezérlőgomb segítségével lehet működtetni.

A három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözet oldalfalak megkönnyítik a be- és kirakodást mechanikus eszközökkel is.

Négy járműépítmény, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

 

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek, a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. ​

TUDJON MEG TÖBBET!

 

Az Euro 6 Multitech benzinmotor technológiai alapjain kifejlesztett két kombinált üzemanyag-változat (benzin/LPG és benzin/metán) egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor teljesítményére támaszkodik, és rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.​

TUDJON MEG TÖBBET!

 

VÁLASSZA KI BILLENŐ PLATÓS KISTEHERAUTÓ VÁLTOZATÁT

(Hasznos teherbírás 815 kg-tól 1345 kg-ig)