PLATÓS KISTEHERAUTÓK

PLATÓS KISTEHERAUTÓ ESETÉN TÖBB HELYE LESZ A RAKOMÁNYÁNAK

A platós kisteherautó arra van tervezve, hogy helyet adjon a munkának: a Fix Platós Porter NP6 az ideális változat azok számára, akiknek egy teljesen kihasználható, rendkívüli teljesítményű (akár 1440 kg hasznos teher) raktérre van szükségük. A nehéz és kiálló terhek nem jelentenek problémát: a raktérhez való könnyű hozzáférés és a praktikus rögzítőrendszerek egyszerűvé és biztonságossá teszik a szállítást.

A három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözet oldalfalak megkönnyítik a be- és kirakodást mechanikus eszközökkel is.

A plató sík és szabályos felülete, amely mindössze 79 cm-re található a talajtól, akár 4 Euro raklap elhelyezésére is alkalmas.

A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméret.

Négy járműépítmény, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

 

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek, a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

TUDJON MEG TÖBBET!

 

Az Euro 6 Multitech benzinmotor technológiai alapjain kifejlesztett két kombinált üzemanyag-változat (benzin/LPG és benzin/metán) egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor teljesítményére támaszkodik, és Short és rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

TUDJON MEG TÖBBET!

 

VÁLASSZA KI A PLATÓS KISTEHERAUTÓ VÁLTOZATÁT

(Hasznos teherbírás 915 kg-tól 1440 kg-ig)