Ajánlat

PORTER NP6 ​kishaszongépjármű

THE CITY TRUCK

A PORTER NP6 kishaszongépjármű a városi környezetben végzett munkavégzésre van tervezve, de a városon kívül is tökéletesen megállja a helyét. A Porter NP6 egyedülálló abban, hogy egyszerre garantálja a csúcsteljesítményt, a kisebb méreteket, a fokozott kezelhetőséget és a környezetbarát motorokat.​ Ezenkívül a Porter NP6 kishaszongépjármű hatékony teljesítménye versenyképes költségekkel párosul, mind a vásárlás, mind az üzemeltetés szempontjából.

Miért válassza PORTER NP6 kishaszongépjármű modellünket?

A PORTER NP6 kishaszongépjármű visszafogott fülke szélessége csak 1640 mm. A vezetőfülke kompakt méretei rendkívüli mozgékonyságot és kezelhetőséget biztosítanak városi környezetben, megkönnyítve a manőverezést a legszűkebb helyeken, és jelentősen csökkentve a munkaidőt. Minimális hossza 4215 mm*, 7 m²-nél kisebb felülettel. Professzionális konfiguráció, amelynek célja a lenyűgöző tényleges rakodó kapacitás/bruttó járműtömeg arány.
*a fix platós, szimplakerekes, L1 verzió esetén​

 

Akár 1,6 tonnás terhelhetőség**, 2,8 tonna megengedett össztömeggel, maximális teljesítménye több mint 200 kg/m². A PORTER NP6 kishaszongépjármű masszív váza kiváló kompromisszumot jelent a súly és a teherbírás között, garantálja az optimális teherfelvételt még el nem osztott súlyok és rossz tapadás esetén is.
**az alvázas, duplakerekes, hosszú hatótávú, LPG változat esetén​​

 

Környezetbarát termékcsalád a modern kombinált üzemanyagú motoroknak köszönhetően, amelyek kézzelfogható előnyöket garantálnak az ügyfél számára a költségek és a fogyasztás szempontjából a városi környezetben végzett munkaigényekkel összhangban, ahol egyre több környezetvédelmi korlátozással kell számolni.

 

KAMIONFÜLKE KIALAKÍTÁS​

A PORTER NP6 kishaszongépjármű kompakt méretei miatt (mindössze 1640 mm széles) a félig előtolt vezetőfülkének köszönhetően jobban tud manőverezni a keskenyebb városi utcákban, így a járművel a legszűkebb helyeken is dolgozhat. A Porter NP6 fülkéje megfelel a frontális ütközés esetén szükséges passzív biztonsági követelményeknek, melyeket a 2024-es R94 és R137 ECE szabályzat ír elő.

PROFESSZIONÁLIS KONFIGURÁCIÓ

A nagy szilárdságú acél négyzet profil- elemekből épített, robusztus létravázas alváza a dupla parabola laprugós hátsó felfüggesztéssel kombinálva biztosítja a kategória vezető ​teljesítményét a tényleges terhelhetőség tekintetében. Az alváz terhelhetősége akár 1,6 tonna (a 2,8 tonna össztömegű változatnál). ​ A hátsókerék – meghajtásnak köszönhetően a teher elősegíti a tapadást a meghajtott kerekeken, és kiváló úttartást biztosít. A felszerelési lehetőségek maximalizálása érdekében, mind a motorhoz, mind a sebességváltóhoz rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.​

A TEREK OPTIMALIZÁLÁSA

A kishaszongépjárművünk vezetőfülkéje a visszafogott méretének köszönhetően rendkívül nagy rakfelületet garantál, biztosítva a rakodásra szánt területek maximális kihasználását (a jármű által elfoglalt hely akár 60%-át) minimális helyigény mellett.

RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ

Az a lehetőség, hogy a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla- vagy duplakerekes hátsó tengelyekkel kombinálják, a kishaszongépjármű palettánknak széles termékválasztékot – akár 1400 változatot biztosít. Ezenkívül a két különböző végáttétel (alap és alacsony) optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást a különböző használati profilokban.

KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK EURO 6D FINAL MOTORRAL

A vezetőfülke alatt hosszirányban elhelyezett Porter NP6 motor 1500 cm3 hengerűrtartalmú, négyhengeres soros kialakítással, kettős felső vezérműtengely-elosztással és közvetett elektronikus befecskendezéssel. Rövid- és hosszú hatótávú változatok érhetők el a naponta megtett közlekedési távolság mértékétől függően.​

TUDJON MEG TÖBBET!

FEDEZZE FEL A PORTER NP6 KISHASZONGÉPJÁRMŰ KÍNÁLATOT!

ALVÁZ

FIX PLATÓ

BILLENŐ PLATÓ