FELSZERELTSÉGEK

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek, a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

ALAPFELSZERELTSÉG

SZÉLES VÁLASZTÉK

– Elektromos kormányzásrásegítés
– Visszagurulás-gátlás
– Elektromos ablakemelők
– Távvezérlésű ajtózár
– aljzattal Gumi alátét, USB töltőcsatlakozóval
– Szemüvegtartó
– Kivitelezői felület
– Parabolikus laprugós hátsó felfüggesztés
– Vezetőoldali légzsák

– ABS, ESC, EBD, ASR
– eCall (automatikus vészhelyzeti hívás)
– Indításgátló
– Eső- és sötétedésérzékelő
– Defektjavító készlet
– Előkészítés a kihajtáshoz az erőátvitelről
– Elektromos fényszórómagasság-állítás
– 12 V-os csatlakozóaljzat
– Előkészítés hangrendszerhez (kábelköteg + hangszórók)

SPECIÁLIS FELSZERELTSÉGEK

4 FELSZERELTSÉGI SZINT

TELJESÍTMÉNYBELI KÜLÖNBSÉGEK

ALACSONY VÉGÁTTÉTEL

Az alacsony végáttételnek köszönhetően a HD Pro és a HD Top változatok lehetővé teszik, hogy a legnehezebb munkákat is könnyedén elvégezze nagy lejtőkön, garantálva a fogyasztás, a vezethetőség és a lejtőkön való feljutás jelentős optimalizálását.

FEDEZZE FEL A LEGFONTOSABB JELLEMZŐKET

MEGJELENÉSBELI KÜLÖNBSÉGEK

A Start és Plus modellek az NP6 belépő szintű felszereltségének felelnek meg. Abban különböznek a többi változattól, hogy festetlen, kemény fekete műanyagból készült első lökhárító van rajtuk. A Start és Plus változatok is bővíthetők azonban olyan elemekkel, mint a Bluetooth DAB+ autórádió vagy a ködlámpák, amelyek tartozékként rendelhetők meg a márkakereskedésekben.

A Start/Top felszereltség alapján kifejlesztett HD változat elején nem színezett első lökhárító található, és ködlámpákkal is fel van szerelve a jobb megvilágítás érdekében rossz látási viszonyok esetén.

 

A Top és HD Top változatok nemcsak a széleskörű felszereltséggel tűnnek ki a többi felszereltségi változat közül, hanem a gazdagabb megjelenéssel is, amelyet a karosszéria színére festett első rész és a ködlámpák jellemeznek.