Minden, amit a Piaggio kishaszongépjármű finanszírozásáról tudni érdemes

Piaggio 2022 fényében – a támogatási lehetőség folytatódik

A 2022-es év számos kihívást tartogatott mindannyiunk számára, ez alól a kis- és középvállalkozások sem voltak kivételek. A járvány utáni helyzetben az ország – és a világ – működési rendje kezdett kicsit visszabillenni felborult egyensúlyából, amikor beütött a háborús helyzet, további nehézségeket vonva maga után. Senkinek sem volt könnyű.

Az újraindulás után az elhalasztott kereslet felfutása és az infláció hatása, az energiaárak elszabadulása, az üzemanyagár-növekedés, az adózási rendszer változásai és a munkaerőhiány mind újabb és újabb küzdelmet jelentenek a vállalkozások számára. Minden elismerésünk azoknak, akik a körülmények ellenére kitartanak, és átvészelték ezt az időszakot.

A Kormány is tett lépéseket a vállalkozások újrafellendüléséért.

„A vállalkozói, nem támogatott, változó árazású kölcsönökre bevezetett kamatstop nélkül szinte elképzelhetetlen lenne a továbbiakban megfelelni a banki elvárásoknak: 20 százalék feletti kamatozású hitelekkel nem lehet működtetni egy kisebb céget. Ezzel szemben a Széchenyi Kártya konstrukciói fix kamatozásúak. Év végéig még 0,5 és 3,5 százalék közötti, jelenleg a legolcsóbb kamattal vehetők fel a különböző kölcsönök” – hívta fel a figyelmet Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. (forrás: vg.hu)

A kis mindenes

Az élet azonban a körülmények megváltozásának ellenére sem állhat meg. A legnagyobb bajban is meg kell találni a lehetőségeket, hogy tovább folytassuk munkánkat, hivatásunkat, küldetésünket.

Lehetséges, hogy a megoldás közelebb van, mint gondolnánk! Egy mindenre képes kishaszongépjármű szinte csodákat ér el, nagy segítség lehet egy vállalkozás életében.

A logisztikával kapcsolatos nehézségekre kiváló megoldást jelenthet a Piaggio NP6 városi kisteherautó, amit saját igényeihez igazíthat, hogy a legtökéletesebben láthassa el feladatait.

Ha gondolkodik rajta, hogy egy kis mindenes Piaggióba fektessen, itt az alkalom, hogy állami támogatással kedvezményesen beszerezze ezt a gyöngyszemet.

Piaggio lízing állami támogatással

A mikro-, kis- és középvállalkozások újraindítására, a Magyar Kormány által meghirdetett Gazdasági-Újraindítás Akcióterv keretében bevezetésre került a Széchenyi Lízing MAX konstrukció. A KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi, ugyanakkor elkülönült szabályok szerint működik.

Felhasználható agrár és nem agrár célú lízingügyletek finanszírozására, többek között kishaszongépjárművek beszerzésére.

Miért éri meg a Széchenyi Lízing MAX?

  • Kiemelt mértékű állami kamat- és kezelési költség támogatás
  • Min. 1 millió, maximum 400 millió forint finanszírozott összeg.
  • Akár 10 éves futamidő.
  • Online is elindítható a kérelemtervezet, de a személyes azonosítás ebben az esetben is kötelező.

Ki igényelheti?

Az állami támogatású lízinget minden olyan kkv igényelheti, amely

  • legalább egy teljes lezárt évet tudhat maga mögött.
  • nem rendelkezik lejárt köztartozással vagy lejárt hiteltartozással.
  • megfelel a Lízingszabályzat feltételeinek.

Hogyan igényelheti meg a Piaggio lízingtámogatást?

Állítsa össze az ön céljának megfelelő Piaggio kisteherautót, és kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.

Adja be kérelmét online vagy a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban.

A KAVOSZ Zrt. a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy vállalkozása ténylegesen jogosult-e a lízingkonstrukcióban történő részvételre.

A további részletekről tájékozódhat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Lízing MAX weboldalán.