Duplakerekes fix platós kisteherautó

A Piaggio Porter NP6 duplakerekes fix platós kisteherautó a nagy teherbírású feladatok szakértője. Kompakt méretei ellenére akár 1400 kg hasznos rakományt képes szállítani, ami ideális választás a nagyobb teher szállítására. A duplakerekes változat a nagyobb teherbírás és a stabilitás kombinációját kínálja, a nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült vázszerkezet és a dupla parabola rugós hátsó felfüggesztés révén.

RAKODÓKAPACITÁS 1440 KG-IG

VISSZAFOGOTT FÜLKESZÉLESSÉG
Kompakt méretei miatt (mindössze 1640 mm széles) a félig előtolt vezetőfülkének köszönhetően jobban tud manőverezni a keskenyebb városi utcákban, így a járművel a legszűkebb helyeken is dolgozhat.
HATÁROZOTTAN KOMPAKT ÉS VISSZAFOGOTT MÉRETEK
A jármű minimális hossza 4215 mm* 7 m²-nél kisebb felülettel.
* Fix plató, SW L1 változat

 

KIVÉTELES TEHERBÍRÁS ÉS MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG.
A robusztus acél hossztartós váz, a teljesen kihasználható raktér előnyeivel kombinálva rendkívüli teherbírást garantál, akár 1400 kg hasznos rakománnyal.

FEDEZZE FEL A MAXIMÁLIS TEHERBÍRÁST!

 

STANDARD VAGY EXTRA FELÉPÍTMÉNYEK

Az egyedi igényektől függően különböző, maximum 3080×1800 mm felépítmény-méretek közül lehet választani. A sík és szabályos felülettel rendelkező raktér, mindössze 79 cm -re a talajtól, megkönnyíti a rakodást a három oldalról nyitható alumínium oldalfalaknak köszönhetően.

FEDEZZE FEL A FELÉPÍTMÉNYEK MÉRETÉT!