Szimplakerekes fix platós kisteherautó

A Piaggio Porter NP6 szimplakerekes fix platós kisteherautó a rugalmasság és a teherbírás tökéletes egyensúlyát kínálja. Kompakt méretei ellenére akár 1100 kg hasznos rakományt képes szállítani, ami ideális választás a városi szállítási feladatokhoz. A fix platós szerkezet rendkívüli manőverezhetőséget biztosít, így ideális szállítási megoldás minden olyan szakember számára, akinek tágas és könnyen hozzáférhető rakfelületre van szüksége.

RAKODÓKAPACITÁS 1115 KG-IG

VISSZAFOGOTT FÜLKESZÉLESSÉG
Kompakt méretei miatt (mindössze 1640 mm széles) a félig előtolt vezetőfülkének köszönhetően jobban tud manőverezni a keskenyebb városi utcákban, így a járművel a legszűkebb helyeken is dolgozhat.
HATÁROZOTTAN KOMPAKT ÉS VISSZAFOGOTT MÉRETEK
A jármű minimális hossza 4215 mm* 7 m²-nél kisebb felülettel.
* Fix plató, SW L1 változat

 

KIVÉTELES TEHERBÍRÁS ÉS MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG.
A robusztus acél hossztartós váz, a teljesen kihasználható raktér előnyeivel kombinálva rendkívüli teherbírást garantál, akár 1100 kg hasznos rakománnyal.

FEDEZZE FEL A MAXIMÁLIS TEHERBÍRÁST!

 

STANDARD VAGY EXTRA FELÉPÍTMÉNYEK
Az egyedi igényektől függően különböző, maximum 2800×1680 mm felépítmény-méretek közül lehet választani. A sík és szabályos felülettel rendelkező raktér, mindössze 79 cm -re a talajtól, megkönnyíti a rakodást a három oldalról nyitható alumínium oldalfalaknak köszönhetően.

FEDEZZE FEL A FELÉPÍTMÉNYEK MÉRETÉT!